TLV Condominium by Chen Shadmi







TLV Condominium is an city house situated in Tel Aviv, Israel, designed in 2022 by Chen Shadmi.





Pin on Pinterest


Pin



Save Photograph


Save



E mail Photograph


E mail



TLV Apartment by Chen Shadmi - 2



Pin on Pinterest


Pin



Save Photograph


Save



E mail Photograph


E mail



TLV Apartment by Chen Shadmi - 3



Pin on Pinterest


Pin



Save Photograph


Save



E mail Photograph


E mail




–>


TLV Apartment by Chen Shadmi - 4



Pin on Pinterest


Pin



Save Photograph


Save



E mail Photograph


E mail



TLV Apartment by Chen Shadmi - 5



Pin on Pinterest


Pin



Save Photograph


Save



E mail Photograph


E mail



TLV Apartment by Chen Shadmi - 6



Pin on Pinterest


Pin



Save Photograph


Save



E mail Photograph


E mail




–>


TLV Apartment by Chen Shadmi - 7



Pin on Pinterest


Pin



Save Photograph


Save



E mail Photograph


E mail



TLV Apartment by Chen Shadmi - 8



Pin on Pinterest


Pin



Save Photograph


Save



E mail Photograph


E mail



TLV Apartment by Chen Shadmi - 9



Pin on Pinterest


Pin



Save Photograph


Save



E mail Photograph


E mail



TLV Apartment by Chen Shadmi - 10



Pin on Pinterest


Pin



Save Photograph


Save



E mail Photograph


E mail



TLV Apartment by Chen Shadmi - 11



Pin on Pinterest


Pin



Save Photograph


Save



E mail Photograph


E mail



TLV Apartment by Chen Shadmi - 12



Pin on Pinterest


Pin



Save Photograph


Save



E mail Photograph


E mail



TLV Apartment by Chen Shadmi - 13



Pin on Pinterest


Pin



Save Photograph


Save



E mail Photograph


E mail



TLV Apartment by Chen Shadmi - 14



Pin on Pinterest


Pin



Save Photograph


Save



E mail Photograph


E mail


Description

This 104 sqm house is situated within the coronary heart of Tel Aviv surrounding by greenery. Shadmi was confronted with the duty of making a lightweight and shiny house for a cushty life for a younger household that wished to stay within the metropolis. The house is situated on the primary flooring with a big terrace going through the road.

Shadmi who has in depth work expertise with difficult residing areas, select to begin by specializing in some great benefits of the house, it had excessive ceilings and a giant terrace. The structure of the house was very customary and needed to be labored on with a view to comfortably accommodate all the required areas and wishes.

The kitchen additionally features because the proprietor’s office. The whole kitchen was designed based on the proprietor’s wants as a pastry chef working from house. The kitchen island was designed to supply a big and accessible work floor. good storage for all baking tools was fastidiously deliberate to make sure a super baking atmosphere.

One of many challenges this venture introduced was an exterior storage room that was added to the house as a part of an exterior renovation. on one hand, this addition elevated the house measurement, however however, it eradicated the unique window and introduced a room with no home windows. Shadmi determined to protect the additional room and create a multi-purpose house that features each as a research and a playroom. Shadmi outlined the room with black framed glass doorways to compensate for the dearth of home windows and to create a move.

Shadmi created an area that completely balances the proprietor’s wishes with the unique options of the house and its surrounding.

Images by Shay Epstein

Go to Chen Shadmi


– by Matt Watts


Gallery



See also  Casa Cosmos by S-AR