Saint Verissimo Home by Ren Ito Arquiteto








Saint Verissimo Home is a contemporary house positioned in Porto, Portugal, designed in 2021 by Ren Ito Arquiteto.






Saint Verissimo House by Ren Ito Arquiteto - 2



Saint Verissimo House by Ren Ito Arquiteto - 3




–>


Saint Verissimo House by Ren Ito Arquiteto - 4



Saint Verissimo House by Ren Ito Arquiteto - 5



Saint Verissimo House by Ren Ito Arquiteto - 6




–>


Saint Verissimo House by Ren Ito Arquiteto - 7



Saint Verissimo House by Ren Ito Arquiteto - 8



Saint Verissimo House by Ren Ito Arquiteto - 9



Saint Verissimo House by Ren Ito Arquiteto - 10



Saint Verissimo House by Ren Ito Arquiteto - 11


Description

This home was initially a one-story home. We added the second ground to create a home the place the household may dwell comfortably, utilizing part of the present façade.

On the primary ground, there’s a area the place the lounge, eating room, and kitchen with a big atrium are built-in. On the second ground, there’s a couple’s bed room and a youngsters’s room.

There’s a distinction in land top on this venture, and the again facet is one ground larger than the entrance facet, so it’s troublesome for pure mild to enter the lounge positioned on the bottom. Subsequently, the daylight enters by way of home windows on the 2nd ground and the atrium.

After the gate going through the road, there’s a parking area and a platform subsequent to the parking. We are going to enter the wide-open residing/eating area once we undergo the doorway door. Within the again, there’s a kitchen illuminated by skylights, and subsequent to the doorway, there’s a staircase that opens to the lounge. Behind the steps, there’s a closet and a toilet, an workplace and a bed room.

After we come as much as the second ground with the steps, there may be one other workplace area going through the atrium. Subsequent to it, there’s a youngsters’s room, and on the opposite facet of the steps, there’s a shared rest room and the doorway to the suite room, which has its personal rest room and a walk-in closet. On the opposite facet of the road in entrance of this home is a park, and the bushes of the park will be seen from the suite room.

See also  Carroll Gardens Townhouse by BAAO

Pictures courtesy of Ren Ito Arquiteto

Go to Ren Ito Arquiteto


– by Matt Watts



Tags





Gallery