RA House by Maya Sheinberger













RA Apartment by Maya Sheinberger - 2



RA Apartment by Maya Sheinberger - 3




–>


RA Apartment by Maya Sheinberger - 4



RA Apartment by Maya Sheinberger - 5



RA Apartment by Maya Sheinberger - 6




–>


RA Apartment by Maya Sheinberger - 7



RA Apartment by Maya Sheinberger - 8



RA Apartment by Maya Sheinberger - 9



RA Apartment by Maya Sheinberger - 10



RA Apartment by Maya Sheinberger - 11



RA Apartment by Maya Sheinberger - 12



RA Apartment by Maya Sheinberger - 13



RA Apartment by Maya Sheinberger - 14



RA Apartment by Maya Sheinberger - 15



RA Apartment by Maya Sheinberger - 16



RA Apartment by Maya Sheinberger - 17



RA Apartment by Maya Sheinberger - 18



RA Apartment by Maya Sheinberger - 19


Description

The condo is on the fifth flooring in a quiet avenue in TLV metropolis middle, designed for a pair and their two younger kids.

The condo’s format is split into two sections. The east wing is a big and spacious area with a lounge, kitchen, and eating space going through a big balcony. The west wing consists of the principle bed room, two kids’s rooms, and a rest room that overlooks a second balcony. The design fashion integrated pure supplies (wooden, iron, stone) and smooth colours for a clear however heat and welcoming look. A combination of basic and trendy furnishings mixed with barely industrial objects.

As you enter the lounge, giant floor-to-ceiling home windows accompany the home’s total facade, resulting in a big balcony overlooking the town’s city panorama. The entire area is paved with herringbone oak flooring in smokey tones. A minimalist and modular bookcase consists of hexagonal iron columns and iron cabinets mixed with blackened oak, and it offers area for a TV and show of books and ornaments. Within the middle of the lounge is a stone-colored rug in black with a geometrical sample, and above it’s A grey couch, a wood armchair, and a glass desk with a black wood leg.

The kitchen is situated to the left of the doorway, An extended aspect with a tall cupboard painted in smooth black with fridges, oven, and microwave, and integrated a hidden passage door to the storage room that serves as a spacious pantry. An open unit with a shelf and extra work floor. The island has an industrial look with a black iron end and a chrome steel floor that mixes a sink, dishwasher, and range and offers extra storage and seating for mild meals with Bar stools in smoky oak.

See also  David’s Residence by Haven House Design

Additional to the island the eating space. An oak eating desk with a darkish stained end and wood chairs in black. Above it’s a classic mild fixture in black and white and brass. A big murals by photographer Ron Kedmi – a black-and-white {photograph} printed on spherical Plexiglas – hung on the finish of the axis of the kitchen-dining space.

To the appropriate of the entrance door is a hallway with a distinct segment for a multi-purpose closet. The visitor rest room is roofed with grey porcelain granite tiles, a Corian sink, and a big mirror above it.

In the principle bed room, a low concrete wall perform as a partition between the wardrobe and the mattress. The mattress in mild grey shades and small stools in darkish wooden perform as a nightstand. White cupboards with wood deal with element supply a comfortable and harmonious area. A big window going through the west terrace brings the skin in and contributes to the sensation of area. The grasp bathe can be in shades of gray-white-wood with a grey pure stone flooring, a white Corian bathe, a white sink cupboard with wooden element, and a big mirror with a lighting fixture.

The kids’s room is designed with grey and inexperienced furnishings mixed with oak, a library that enables area for show and storage, a big white cupboard, and a stone-colored rug positioned within the middle of the room. A big window additionally faces the balcony.

The “again” western terrace can be paved in wooden, serving as a play space for youngsters and as a relaxed and casual seating space.

The kids’s rest room is designed to match the design of the home; the ground is paved with grey stone tiles, and the partitions are lined with stone-colored tiles. Two smoky mild inexperienced sink cupboards mixed with darkish wooden and stainless-steel taps.

See also  Santa Maria Goretti Church by MCA – Mario Cucinella Architects

Pictures courtesy of Maya Sheinberger

Go to Maya Sheinberger


– by Matt Watts



Tags





Gallery