Ling Condominium by Aworkdesign.Studio







Ling Condominium is an inspiring residence in New Taipei, Taiwan, designed in 2022 by Aworkdesign.Studio.





Pin on Pinterest


Pin



Save Photograph


Save



Electronic mail Photograph


Electronic mail



Ling Apartment by Aworkdesign.Studio - 2



Pin on Pinterest


Pin



Save Photograph


Save



Electronic mail Photograph


Electronic mail



Ling Apartment by Aworkdesign.Studio - 3



Pin on Pinterest


Pin



Save Photograph


Save



Electronic mail Photograph


Electronic mail




–>


Ling Apartment by Aworkdesign.Studio - 4



Pin on Pinterest


Pin



Save Photograph


Save



Electronic mail Photograph


Electronic mail



Ling Apartment by Aworkdesign.Studio - 5



Pin on Pinterest


Pin



Save Photograph


Save



Electronic mail Photograph


Electronic mail



Ling Apartment by Aworkdesign.Studio - 6



Pin on Pinterest


Pin



Save Photograph


Save



Electronic mail Photograph


Electronic mail




–>


Ling Apartment by Aworkdesign.Studio - 7



Pin on Pinterest


Pin



Save Photograph


Save



Electronic mail Photograph


Electronic mail



Ling Apartment by Aworkdesign.Studio - 8



Pin on Pinterest


Pin



Save Photograph


Save



Electronic mail Photograph


Electronic mail



Ling Apartment by Aworkdesign.Studio - 9



Pin on Pinterest


Pin



Save Photograph


Save



Electronic mail Photograph


Electronic mail


Description

What sort of scene could be to a house that one particular person can obtain!

The expansive constructing density and comfy, well-lit give this house wonderful circumstances. On this regard, we inject the wealthy pure livelihood trivialities that wander in it to attain a cushty home-style which is important.

A house owner is a graphic designer and a playful white Shiba Inu who appears to be like prefer it got here out of a storybook. Such a mixture of proprietor and pet requires loads of free and open working and residing house; with out intentionally making boundaries, the complete residing and eating isn’t solely workplace house but additionally a consuming house for entertaining mates in spare time. Sliding doorways are deliberate for the 2 bedrooms; when they’re opened, the general visible impact is extra clear; closed sliding doorways at evening are a quiet and comfy personal space.

The lime-washed partitions of brown wheat coloration and blue-gray create a tranquil and comfortable feeling, and the nice and cozy walnut flooring is matched with furnishings with wood and rattan version parts, forming a three-dimensional residence filled with a way of life.

Pictures courtesy of Aworkdesign.Studio

Go to Aworkdesign.Studio


– by Matt Watts



Tags


  • Condominium/
  • AworkDesign.studio/
  • New Taipei/
  • Taiwan



Gallery



See also  Casa Al by VPS Architetti