Dice Condo by Tulli Studio








Dice Condo is a contemporary house situated in Curitiba, Brazil, redesigned in 2022 by Tulli Studio.






Cube Apartment by Tulli Studio - 2



Cube Apartment by Tulli Studio - 3




–>


Cube Apartment by Tulli Studio - 4



Cube Apartment by Tulli Studio - 5



Cube Apartment by Tulli Studio - 6




–>


Cube Apartment by Tulli Studio - 7



Cube Apartment by Tulli Studio - 8



Cube Apartment by Tulli Studio - 9



Cube Apartment by Tulli Studio - 10



Cube Apartment by Tulli Studio - 11


Description

Dice Condo. The house as a multifunctional cave, the place there may be freedom for every thing: working, watching, resting, and receiving. A spot the place coziness and modernity come collectively, the place impartial is current, however with factors of coloration within the ornament, comparable to cushions and materials. Loads of empty area between the furnishings, in order that every thing is useful however very comfy.

The target of the undertaking was to renovate the condominium, which is situated in a really previous constructing. It has an space of 88m² and obtained new customized cabinetry, new lighting, new stones and marble and granite tops. Straight traces, neutrality, flexibility, consolation, and group are the important thing components of this constructing, in addition to the factors of coloration, daylight, integration, and multifunctionality which are extraordinarily current. When it got here to the selection of supplies, concrete, wooden and black have been chosen primarily as the first composition for the weather of the Dice Condo.

Beforehand it had already gone by way of a renovation, but it surely was not sufficient to go away it to the shopper’s style. Our workplace was employed to translate her persona, modernize and make the condominium comfy, useful and sunny. Within the authentic model, we had an built-in ground plan, together with the suite. In the course of the creation of the brand new structure, we determined to sectorize the house workplace in order that it may develop into a visitor room when wanted, and to isolate the suite to provide privateness to the proprietor.

See also  Casa Qi by Tres Mas Dos Arquitectos

We saved the prevailing wooden laminate ground and dice ceiling. We highlighted the cubes within the ceiling by portray them black and bringing spot lighting to those components, in addition to protecting the white flooring and tiles within the kitchen and loo of the suite.

The primary level of the undertaking by way of structure, was the creation of the house workplace/visitor room, in order that it may very well be useful for the day-to-day and in addition home doable company. For this we constructed a big dice of cabinetry – which resulted within the title of the undertaking – the place we highlighted by way of the marking within the ceiling and lighting, separating this setting by way of a sliding door with brises composed of a collection of impartial pallets, which when rotated, permit the overall opening or full closing of the room.

Within the suite, we created a big wardrobe with mirrored doorways aiming to convey the sunshine and nature of the balcony nearer to the opposite environments. As well as, we used asymmetry to compose the room, utilizing a lamp with a bedside desk on the left aspect and a spherical pendant on the opposite aspect. The wooden cabinetry in woody tones and black makes the connection with the remainder of the condominium and brings persona to the room.

Lastly, the principle ingredient current within the kitchen is the massive raisin dish that was created to combine it with the eating room and the cabinetry that talks to the entire setting. Benefiting from the massive balcony, we introduced vases and crops that end the ornament and produce well-being and good energies of biophilia to the roof of this previous and sunny condominium situated in downtown Curitiba.

See also  South Slope Home by Workplace of Structure

Pictures courtesy of Tulli Studio

Go to Tulli Studio


– by Matt Watts



Tags





Gallery