CML’s Home by Brengues Le Pavec













CML’s House by Brengues Le Pavec - 2



CML’s House by Brengues Le Pavec - 3




–>


CML’s House by Brengues Le Pavec - 4



CML’s House by Brengues Le Pavec - 5



CML’s House by Brengues Le Pavec - 6




–>


CML’s House by Brengues Le Pavec - 7



CML’s House by Brengues Le Pavec - 8



CML’s House by Brengues Le Pavec - 9



CML’s House by Brengues Le Pavec - 10



CML’s House by Brengues Le Pavec - 11



CML’s House by Brengues Le Pavec - 12



CML’s House by Brengues Le Pavec - 13



CML’s House by Brengues Le Pavec - 14


Description

This extension is the results of a have to develop this home, situated within the south of France and handed down via household heritage. Situated on the backside of plot with an elongated geometry, it advantages from its strategic place on the prime of a hill, with breath-taking views over the neighbouring villages. We have now urged that the extension be constructed to comply with the geometric form of the plot, according to the entrance yard. This completely modern development takes the type of two horizontal slabs, positioned on a base of locally-sourced stone. This horizontal format is underlined by a beneficiant line of glazing, open to the panorama. From the within, a steel staircase gives entry to the solarium on a roof lined in a layer of vegetation, providing a 360° view of the north of Montpellier. From the terrace of the dwelling space, just a few fastidiously positioned steps permit entry to the mirror pool, clad in Bali stones. Topography work was carried out between the pure land and stone furnishings so as to create a welcoming area within the coronary heart of the backyard. This concrete exterior creates a hyperlink to the bottom ground stage and the swimming pool. The mix of proportions and integration offers the home a levitating impact.

From a development perspective, we labored with a blended construction (concrete and metal), permitting us to create massive overhangs, mixed with intensive glass volumes. Inside and outside, we opted for uncooked and noble supplies similar to stone, wooden and steel, to retain a heat and intimate ambiance.

See also  AC Home by Studio Arthur Casas

Images by RBrengues

Go to Brengues Le Pavec


– by Matt Watts



Tags





Gallery